Facebook Google Maps
Home Met slider Opening Tuinkamer

Opening Tuinkamer

Gemeente Capelle aan den IJssel nodigt u van harte uit voor de opening van de Tuinkamer op woensdag 14 september a.s. van 14.30 tot 17.00 int het de voormalige dierenwinkel tegenover de bloemenwinkel. In de Tuinkamer kan iedereen terecht met vragen over projecten en werkzaamheden die in de wijk Schollevaar plaatsvinden.

De komende maanden ondergaan zowel winkelcentrum de Scholver als het stationsplein en het Pier Panderplein een volledige metamorfose. Het gebied krijgt een nieuwe uitstraling met een uitnodigende entree, een prettige winkelomgeving en een gezellig plein.

De inrichting van het vernieuwde Pier Panderplein is tot stand gekomen na co-creatie sessies met omwonenden. Het resultaat is een ontmoetingsplek voor jong en oud in een groene omgeving, waar ook ruimte is voor culturele activiteiten en evenementen.

Wethouder Eric Faassen en wethouder Ans Hartnagel zullen de Tuinkamer officieel openen. U kunt hierna – onder het genot van een ‘high tea’ – de schetsontwerpen bekijken en vragen stellen. Voor de eerste bezoekers is er een leuk presentje.

Wij verwelkomen u graag in de Tuinkamer!